Life is good, i can't complain


↑ Just nu.
Skönt att det äntligen är helg! Idag hade vi höstens första tävlingsdansträning, riktigt jobbigt var det men skönt nu efter åt. Den 3 november ska vi på vår första tävling, alltså om ca tre månader och jag börjar redan bli nervös typ, haha. Men det ska bli riktigt riktigt kul faktiskt! 

funderingar

 
Satt och kollade igenom bilder från förra hösten/vintern då jag var mörkhårig och hittade ett gäng knasiga bilder, och gud vad jag saknar det! mitt hår såg så mycket bättre ut och nu när vi går mot hösten är det ju så himla fint med brunt hår. Dessutom så är jag redan less på min nuvarande hårfärg, tyvärr. Så är faktiskt lite sugen på att tona det mörkt igen, inte riktigt än men om några månader.. Tänk att jag aldrig kan bestämma mig! 
 
 
 

Imorgon är det fredag, mmmm


Hallå hallå. Idag efter skolan åkte jag in till stan med Matilda och Theres. Gick och fikade på thörnes, och direkt efter gick vi och åt på eastern palace. haha! Kom hem typ åtta och satte mig vid datorn direkt, nu ska jag packa inför imorgon, då det är freeeedag! Slutar klockan tre, och har träning halv fem, sen får jag se vad jag hittar på efter den! Men som sagt, imorgon är det äntligen FREEEDAG! ♥♥

Be proud of who you are


Kände att det behövdes en liten förändring här i bloggen, så jag tog och bytte design. Just nu sitter jag och äter fruktsallad och jag ska väl gå och lägga mig om ett tag, det har varit en seg idag även idag, men det betyder en dag närmare helg. Bara att kämpa på. Godnatt och puss på er!

Shoes


Skopunkten • 199
Det här är alltså skorna jag köpte igår, supersköna och perfekt nu till hösten tycker jag då.
 

Dance

idag började äntligen dansen igen, så himla härligt att börja träna igen alltså! och helt sjukt vad jag saknat det. så efter en riktigt riktgit seg skoldag, så åkte jag och ida in på lillänge och tittade, fick med mig ett par skor hem som jag kan visa imorgon. åt på mcdonds, för ovanlighetens skull, sen tog vi en buss in till stan, gick ner till dawes och dansade i två timmar, disco och contemperery jazz som vi inte dansat förut, roligt att prova på något nytt. kom hem halv tio, fikade, duschade och nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng, lovely. Godnatt!
 
 

då går man i 9an då...

första dagen i nian idag alltså, känns så himla konstigt, dom förra niorna är borta, vi är äldst på skolan och sen alla nya sexor, såååå små! men vi gjorde nästan ingenting, fick vårat schema där vi slutar tre varenda dag, och så pratade vi om när vi ska gå ut på skogstur med dom nya sexorna, så vi tränade på att sätta upp tält, osv.. även fast man redan kunde det. dagen gick ändå väldigt segt och jag är så himla trött, somnade inte förs klockan tre inatt. så direkt när jag kom hem så tvättade jag bort sminket och drog på mig min mysdress. så nu ska jag lägga mig framför teven och vänta på att mamma ska komma hem med mat, tror det blir en tidig kväll, kan knappt hålla ögonen öppna..
 

NÅGON SOM VILL HJÄLPA MIG?

det här är alltså min soffa dränkt i kläder.. och allt det här ska hängas in i garderoben.. hjälp någon?

SISTA DAGEN

 
haha.. michaela och matilda klippte mig imorse.. känns lite ovant, men jag är nöjd nu när det slitna är borta!
Igår när jag och resten av mina gamla klass vaknade upp, så åkte jag och några till in till stan, där vi såg på sweetcamp och åt på mcdonalds, standard. Sen så gick jag, Michaela och Matilda och handlade mat, (vuxenpoäng, jotack) tog en buss hem till Michaela, där vi lagade tacos och hade en myskväll, sista lördagskvällen på lovet. Vi sov också där, och jag kom hem för en timme sen. Nu ska jag alldeles strax äta middag, sen stäääda rummet, duscha, klura ut vad jag ska ha på mig imorgon och sen försöka lägga mig i hyffsad tid, det lär ju gå bra! Sista dagen på lovet idag alltså, det känns verkligen inte som att skolan börjar imorgon, herregud...
 

du är bra för mig, ändå förstår jag allt

sittter och målar naglarna, ska alldeles strax in till stan äta på restaurang med min familj. senare ikväll ska vi ha våran "klassträff", trevligttrevligt! hörs senare.
 

i go ahead and smile

både idag & igår har jag hängt med min kära hjärtevän ida, sov hos henne och idag tog vi en buss in till stan, mest för att ida skulle köpa nya skor, men vi gick också och fikade på pause. efter det åkte vi hem till ida igen, åt middag och sen åkte jag hem och gick ut på en promenad, så skönt sååå nu, ska jag försöka somna till en film.

lite nytt från i måndags


kvällsmys


21 augusti

tänkte att jag skulle vara lite duktig idag, kliva upp tidigt för att vända tillbaka på dygnet, och sedan ut och springa. men när jag vaknade halv åtta och såg att regnet öste ner, så gick jag och la mig igen och sov till ett, haha. då gjorde jag iallafall lunch till mig själv kollade på en film, och sen gick jag till mormor och morfar, där jag städade lite och sen fikade, mys! när jag kom hem så åt jag middag. och ikväll skulle egentligen jag och min gamla klass ha en liten "klassträff" som vi har varje sommar, men det blir förhoppningsvis i helgen istället. så ikväll ska jag bara ta det lugnt, ta ett bad och mysa ner mig framför någon serie, man måste ju vila upp sig innan skolan börjar igen, heheh..
 

Söndag

Okej, nu kommer ett sånt här "Jag måste verkligen börja ändra på mina matvanor" inlägg, har haft problem med magen i ett halvår, det kommer och går lite, och nu i helgen har jag haft riktigt ont i magen, därav att jag inte bloggat. Och anledningen till att jag har problem med magen tror jag är för att jag äter¨på oregelbundna tider, oftast skippar frukosten och äter fel mat, jag har en för känslig mage, haha.. Men iallafall så ska jag verkligen försöka att alltid äta en nyttig frukost, äta på rätt tider och försöka att inte äta så mycket onyttigt, och börja röra på mig lite mer. Det kommer bli riktigt svårt, men jag ska klara det, bara jag vill. Så nu vet ni det, intressant va?

Gårdagen

igår var vi ett stort härligt tjejgäng nere i elljusan, tror vi var runt 15 stycken på slutet? iallafall så grillade vi marsmallows, satt och pratade och hade det bra! efter elva någongång cyklade jag, matilda och theres hem till matilda, vi somnade runt halv tre och vaknade tolv imorse, då vi gick ut och solade ända till klockan fem, så himla varmt har det varit idag, somnade i solen och det var så skönt, så lite färg har man ju allt fått! cyklade hem klockan sex, då min syster också kom hem, så nu har vi precis ätit tacos och jag tror jag ska bege mig ut en stund nu innan solen går ner.

15 augusti

kom på att jag inte skrivit på länge, men jag har ingenting att skriva om, haha. idag har jag inte gjort någonting, legat ute i solen och bara tagit det lugnt. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men ska troligtvis grilla med några vänner i brunflo, så jag ska väl ta och börja fixa mig nu. hörs
 

mot theres!

tog en lång sovmorgon idag, skönt. sen slängde jag i mig lite frukost och nu ska jag cykla till theres, synd att det är så tråkigt väder! och oj, vad klockan var mycket, måste kila. hejhej

dagen

har precis fått i mig lite frukost och nu ska jag följa med mamma till rödön och plocka jordgubbar, kändes lite jobbigt men jag har inget bättre för mig, och jordgubbar är ju alltid gott!
lite inspirationsblder, så sjukt snyggt med ombre

your weird, i like you

Har som sagt hängt med michaela även denna fredag, vi bakade kladdkaka och kikade på en film, funfun.hon cyklade hem för någon timme sen, och jag ska nog försöka sova nu. tänkte skriva att det blir en tidig kväll, men klockan är ju redan två..

and all the historybooks forgot about us

klev upp runt elva idag, gick ut och gick i 30 minuter, åt lunch, och sen dess har jag inte gjort någonting alls, har ingen ork och är inte på så speciellt bra humör heller, men snart kommer michaela hit så det blir bra!
 
 

en dag reser vi runt jorden, frågan är bara när

idag har jag umgåtts med ida en stund, vi var ute och gick en sväng och det var härligt, dock ganska kallt,
sen så följde jag med min bror till stan, åt på mcdonalds, körde lite bil, haha så sjukt kul! och nu ikväll har jag bara kollat på film och tagit det lugnt, ska försöka sova strax för imorgon ska jag upp tidigt, och det lär ju gå bra..
hejdoooo
en bild från i vintras någon gång, fina vän.

pretty little liars

molly sov hos mig inatt, vi vaknade runt två, och vi har inte gjort mycket alls idag, suttit i soffan och ätit godis, as usual. hon åkte hem runt nio, och sen dess har jag legat i sängen och kollat på pretty little liars, vilket jag ska fortsätta med nu i några timmar tills jag blir trött så jag kan sova, beroendeframkallande... 
 

chillar


In mot stan och träffar molly!

 

åre

blev så att jag följde med annaklara och hennes familj till åre igår, vi sov på holiday club en natt, badade lite, gick runt i åre, köpte en massa massa gotta och bara tog det lungt. vi klev upp hyffsat tidigt idag och gick ner och åt hotellfrukost, bästa! så himla skönt att bara komma bort lite, som alltid när man åker ifrån östersund, haha..
dessutom så råkade jag låsa simkortet igår, glömde heeelt bort min pinkod helt plötsligt, slog fel och ja..
ringde telia och dom skulle skicka min pukkod i veckan, så jag har alltså ingen telefon nu om någon försöker få tag i mig. alltså åh, hur lyckas man? 

michiis

sov hos ida inatt, och idag hade vi planerat att ta en båttur ut på sjön, men det regnar och är kallt, pissväder! så det får bli en annan dag istället, fick ont i magen och åkte hem och sov i några timmar. men nu ska jag leta reda på något att äta och sedan ska jag cykla till michaela där det vankas myskväll! även fast vi bor jättenära varandra nu, så har vi inte träffats på hela sommaren, så det ska bli roligt, wiiho!

love life

 
 

fin dag, jo tack

 

this time i hope you save me

 
alldeles strax kommer ida förbi och hämtar upp mig, då åker vi på affären och köper jordgubbar och en massa gotta, sen hem till karolina! blir nog super, hörs senare!
 

bang - och smutsen är väck

Haha, översta bilden visar hur mina skor såg ut efter lördagsnatten. men mamma var snäll och tvättade dom, och nu ser dom ju ut som nya, nästan.

1 augusti

har suttit och pratat med min vän karolina i två timmar, vi la pecis på. vi har inte pratat på huuur länge som helst, förut gjorde vi alltid det. skrattar alltid så jag får ont i magen när jag pratar med henne, kände mina magrutor smygde sig på. ha. närå, men det var trevligt och imorgon ska vi hitta på något, vi vet inte vad än, men något roligt blir det väl, så nu vet ni det. annars dååå, ne jag har inte gjort mycket alls, ändå har jag inte orkat blogga. men idag har jag varit ute på en liten joggingtur i skogen i ca en timme (känner mig så duktig!) samt varit ute några fler timmar i skogen på något ställe med mamma, blivit blöt och nu ska jag kolla på pretty little liars. spännande dag.
förresten, har ni tänkt på att det reeeedan är 1 augusti? hallå, vart tog sommaren vägen?!
 

RSS 2.0