jäkla skit

alltså neeeej, åh, jag tror jag börjar bli sjuk!! har ont i halsen och världens huvudvärk, inför showen och allt. blir så less, skit skit skit !!!
så nu ska jag tvinga i mig te och halstabletter,
hejdå / frustrerad tjej97


Nov. 29, 2012


torsdag

Slutade en timme tidigare idag och hann med en tidigare buss hem, köpte med mig en ben & jerrys också, haha! tänkte att jag skulle vara så flitig och plugga en massa idag eftersom jag inte hinner det i helgen, MEN då glömde jsg allt på skolan, typiskt. så jag får väl sätta mig och fixa danskläderna istället..


Gymnasieval

Om ungefär en månad ska det vara klart med gymnasievalet, då ska det vara inskickat. Liksom om en månad ska man ha tagit ett beslut om ens livs framtid typ, och jag kan verkligen inte bestämma mig!
Jag går runt och tänker på det varje dag och börjar känna mig riktigt stressad, för det första vill man ju ta något man är intresserad av, sen så vill man ju ha det så bra och roligt som möjligt i tre år också, och en bra skola och klass, gärna att man har någon kompis som går i samma klass. Men programmen jag funderat på är väl
 
Hotell och Turism, på Pc. Tycker att det är väldigt kul med resor och grejer, och skulle kunna tänka mig att jobba på ett hotell, eller på ett turistställe utomlands. Sen så är det ju ett yrkesprogram och det skulle vara skönt att börja jobba direkt efter gymnasiumet, om jag sen kommer på att jag vill bli något annat, får jag väl fixa så jag kan börja läsa vidare, men först ska jag ut och resa!
 
Barn och Fritid, på Wargen. Känns som en bra utbildning och att man kan bli ganska mycket av det, också är ju det också ett yrkesprogram. Sen så när man får välja inriktning i tvåan så funderar jag kanske på Personlig tränare, fast jag vet iiinte.
 
Samhälle/någonting, på Wargen eller Jb. Hade ganska höga förväntningar på samhälle linjerna, för det verkar ju vara en bra linje när man inte vet vad man vill bli. Men sen blev jag väldigt osäker när vi var på gymnasiebesöken, eleverna såg ut att ha så himla tråkigt och det verkar vara mycket plugg. Sen så vet jag inte heller vilken inriktning isåfall, beteende/internationell osv. 
 
Svåraste valet någonsin..
 
 

jobbig dag


inte långt kvar nu

beger mig in mot stan för att ha årets sista dansträning. nu är det inte långt kvar till showen!


sunday ~

har hunnit med hyffsat mycket idag, städat, skämt bort mig själv med en riktigt lyxfrukost, gått runt på lilänge med mamma, varit ute och gått, och nu ska jag försöka att få lite plugg gjort, sen hoppa in i duschen och fixa en massa söndagsrutiner, lite girlygirly sådär!


tråkig lördag

orkar inte blogga. godnatt


fffffffredag

igår hängde jag med ida, vi åt ben&jerrys och chillade. nu har jag precis kommit hem från stan, har haft dansträning som vanligt på fredagar, skönt med helg!!


gymnasiebesök osv

idag var vi som sagt på pc och wargen och kikade, och nu känner jag att jag har några fler alternativ så vi får se hur det blir, kan vara det svåraste valet någonsin, inte lätt alltså. sen var vi klara runt tolv så det blev lunch på donken, sen mötte jag upp Ida och vi gick till törners, fikade och pratade om lite allt möjligt. kom hem för en liten stund sen och är helt slut, sov riktigt dåligt inatt som tyvärr händer hyffsat ofta, så det blir nog en tidig kväll, (så säger man alltid fast ändå sitter man uppe till tolv, haha) heråå


See you there!

Idag slog det mig att det är 11 ynka dagar till dawes julshow, imorgon 10!! känner mig så oförberedd och har inte ens bestämt kläder till en av danserna, och är inte helt klar med alla steg till den dansen. åååh, får panik!
men, jag får hoppas att det löser sig och att jag får en snilleblixt eller nått, iallafall så hoppas jag att vi ses där!
1-2 december, på storsjöteatern, köp biljetter på cityshop eller ticnet.
Kom kom kom!


dansadansa

ganska seg tisdag idag, fast samtidigt ganska skön haha, satt och lyssnade på en massa bra musik i mina hörlurar och blev så sugen på att dansa så jag inte kunde sitta still, så om en timme får jag äntligen åka och dansa av mig lite i två timmar. supermegapepp!! imorgon ska vi in till stan på gymnasiebesök igen, det betyder sovmorgon och ingen skola, skööönt. men nu måste jag skynda mig, ska byta om och äta! hörshej
en bild från idaag


duktig idag

det första jag gjorde när jag kom hem var att baka chokladbollar, sen har jag suttit och pluggat i snart två timmar. två matteläxor och en uppsats om wwf. blev trött, tyckte jag förtjänade en pause och sprang runt och dansade ett tag, men nu är det back to business om jag ska få något mer gjort innan jag ska krypa till kojs, tje


~


tretton år sen..

storasyster och jag, ♥

goda tider

nu tänkte jag bjuda på en nostalgibomb från sjuan. en hel del skratt och en och annan tår, åh.
 
hehe..
hahaha tja
puh, tur att man förändras, typ

Söndag

hej söndag. plugg, gossip girl, powerwalk, stretching, och solsidan, jajemän


17 november

Hahaha sköna!
springer runt på mitt rum och städar men det blir lite mer dansande än städning måste jag säga. försöker också att ladda ner lite musik till mobilen men det går inte så värst bra.  har haft en skön lördag än så länge, tog en lång sovmorgon och sen har jag väl bara degat framför teven. ska väl byta om och fixa mig lite om ett tag. 
trevlig  lördagkväll på er!

Om himlen finns är jag förlorad

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, äta en massa gott och ha ett twilight maraton för mig själv för att imorgon ska nämligen jag och ett gäng tjejer se den nya breaking dawn part 2, tror den kommer vara super! men nu ska jag äta en efterlängtad middag, taaacoos!


Här ligger jag och har det bra

Imorgon är det fredag, woopwoop!


bra kväll

idag efter skolan så åkte jag och mina girls till stan för att gå på en makeup träff sak på makeup store eftersom att Ida har fyllt år. där vi blev sminkade och fick sminktips och sånt och det var kul! sen så gick vi och åt på restaurang, har haft en bra kväll med toppenvänner!


Dagen

idag har jag
- varit på gymnasiebesök, känner mig bara mer förvirrad för varje gång det är sånna gymnasieväljar saker.
- gått runt på skolan
- umgåtts lite med ida då vi försökte sy danskläder men det gick inte bra
- dansat
- fikat och pluggat

Såååhär roliga brukar mina dagar se ut, höhö. och juste, har blivit beroende av instagram så om någon känner för att ta del av mina roliga dagar så får ni gärna följa mig 😉 @friidanordlof


Mys

vaknade med illamående och ont i hela kroppen, men åkte ändå iväg på skolan. hann vara där en kvart innan jag bara mådde sämre och ringde min bror som kom och hämtade mig. kom hem och sov en stund, mådde en aning bättre, kokade nudlar och satte igång en film. nu ska jag ligga här resten av dagen så jag är pigg och kry tills imorgon!


Godnatt

Ligger i min nybäddade säng, har precis tagit en lång dusch och smörjt in mig i en massa bodylotion, härligt.. imorgon är det skola igen.. godnatt


Söndag

Idag är det söndag & farsdag! Har precis varit och fikat hos mormor och morfar och ska snart dit igen för att äta haha, skönt att ha dom som granne ;) sen så ska jag plugga och gå ut på en promenad, hoppas ni får en bra söndag! Puss


Fredagsmys

Här ligger vi, jag och Ida, med en varsin godispåse i handen & leker med våra telefoner, sociala tjejer heheh, men vi är helt slut efter en jobbig träning... riktigt skönt att bara ligga här faktiskt!


Glad tjej

Äntligen, tack mamii!!


Örongodis

 
Tre låtar jag verkligen fastnat för, lyssna och njut.

Det är dessa stunder, det lyckliga, det sorglösa och det vackra

Jisus vad den här veckan har gått fort, väldigt fort. Men det är ju skööönt, fredag imorgon, wiho.
 
 

7 November

Det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att fixa fika och krypa ner i sängen med datorn i knät. Hur skönt som helst när det blåser och är snorkallt ute, skulle gärna legat kvar här i några månader, till april kanske och kliva upp en snabbis på julafton typ,  om jag inte hade en massa plugg att ta tag i, helt sjukt hur skolless jag är nu, känns som att det aldrig kommer ta slut.. Dessutom har jag varit så himla trött hela dagen eftersom jag sov så dåligt inatt, sen råkade jag somna om imorse och vaknade 8, och vi började 8.15, 
dumma storm, våga dig inte störa ännu en av mina skönhetssömner inatt, passa dig.

Grattis bästa du!

Idag fyller min bästis hela 15 år, wiho! Var så himla härligt att träffa henne idag efter 11 dagar, hon hade också med sig en liten present från där hon var som jag inte kan uttala men nånstans på kanarieöarna, haha.
Hoppas du har haft en bra dag iallafall, det är du värd. Tycker så mycket om dig min fina fina vän!
 
Nu är jag helt död efter en jobbig dag + träning så nu ska jag krypa ner i en varm säng och kika på ett avsnitt av gossip girl innan jag somnar. 
 

Trött tjej

kände för en läskig effekt nu när det har varit halloween och grejer, hehehe. och sen så har jag aldrig riktigt kunnat göra "peacetecken" med högerhanden, skumt..är det något man kan träna på, typ stretcha fingrarna? alltså haha.
 
Sista dagen på lovet, och det gick fort kan jag säga.. allt går så fort,  snart är höstterminen slut, och då börjar vårterminen och då är det inte långt kvar tills jag slutar nian, herregud jag börjar bli gammal! nä. idag har jag inte orkat gjort så mycket. Lagat lyxfrukost,(bacon, äggröra och blåbärsmoothie) gick och hälsade på mormor och morfar och pratade lite. följde med familjen till kyrkogården och kollade på farfars grav, ätit god middag, osv. Jag är så himla trött så jag inte ens kan tänka typ. Klockan halv åtta imorse stängde jag av datorn, alltsåå va? vad är det för fel på mig? satt uppe hela natten och gjorde verkligen ingenting, så nu ska jag bara hoppa in i duschen, fixa lite inför imorgon, kolla på solsidan och sen ser jag fram emot att krypa ner i sängen och sova bort mina påsar under ögonen...  kände att det här blev ett konstigt inlägg, aja.. buenas noches!
 

lördagens tankar

vaknade nio imorse med dåligt humör, somnade om och vaknade tolv nästa gång med lika dåligt humör, om inte sämre. plus att jag är så sjukt avis på alla tävlingsdansare som får åka iväg på tävling i sundsvall idag, skulle blivit min och idas första tävling, men hon ligger på en strand utomlands och blir brun och fin, och jag vågade inte åka på tävlingen själv. fega jag. sååå, vad händer idag då? vet inte, nu ska jag iallafall göra lunch.
jag hoppas att du solar lite åt mig med. KOM HEM NU!!!! pusspuss
 

en dag i umeå


You only get one chance to make a first impression

en bild från i somras, kan inte låta bli att sakna mitt hår litegranna.. jag är hopplös.
kom hem från karolina för en stund sen, igår var vi på filmfestivalen på storsjöteatern och såg på två filmer, hunger games och dark shadows, hunger games var väldigt bra men dark shadows var lite konstig. aja, idag har vi inte gjort så mycket, sovit, skrattat och stretchat. och jag upptäckte att vi äntligen fått tillbaka internet, efter en hel vecka! så nu ska jag lägga mig och kolla på bästa gossip girl innan jag somnar. imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra än, men det löser sig.
godnatt!

RSS 2.0