Det är inte lätt när det är svårt


23 juni 2013


Heeej på er. min midsommarafton i fredags blev väldigt spontan och rolig, vaknade upp hos Matilda igår och sen följde jag med till några kompisar till mamma och grillade hela kvällen. idag är jag bara allmänt seg och trött så jag har inte orkat gjort något, nu ska jag mysa framför en film med chokladdoppade jordgubbar! Kram

Battle scars

Lite nya saker från dom senaste veckorna, sakerna från make up store har jag fått av min syster! bra grejoor

underbara sommar


Det är inte synd om dig

 
i helgen stod jag och ida i en korvkiosk på öppethus på brattbytorpet. och igår var vi på kurs inför sommarjobbet, efter det gick vi runt på stan och åt lunch. även idag har jag varit på kurs, den här gången för att börja övningsköra. och imorgon funderar jag på att åka in till stan igen, la nämligen undan tre klänningar som jag inte hann prova, hoppas dom passar! nu ska jag mysa framför någon film tills jag somnar, godnatt!

Niornas middag och skolavslutning

 
 
 
 
 
Det har verkligen varit fullt upp in i det sista men nu har jag äntligen gått ut grundskolan och fått sommarlov! är superglad över det, samtidigt som jag redan saknar min klass. dom här fyra åren har gått så snabbt och nu är det bara över. det var svårt att hålla tårarna borta och kändes så tråkigt att släppa taget.. ni är bäst 9c <333
 

I helgen..

 

har matilda klippt av mig håret(du är så dutti så) har jag blonderat mig, har jag ätit massa jordgubbar, har jag hängt med systra mi, har jag glidit runt på stan och så har jag sett evil dead på bio med två mongon. så en kort sammanfattning har det varit en BRA helg. nu kanske man borde ta och sova, "klassresa" imorgon ju. hoppas det blir mys!


Jun. 05, 2013

Nu är jag tillbakaaa! hade verkligen en super helg fylld med dans och trevligt umgänge. åh vad jag lät vuxen där. idag har jag varit på min sista skoldag i grundskolan, då vi bara har lämnat in böcker, fikat och städat skåpen typ. också delade jag och theres på en sista lunch på sibylla under våran kastaltid, en oxfilépizza. åååh vad jag kommer sakna att gå ner dit när det är äcklig mat på skolan haha! har dessutom gått runt och trott att det är fredag idag, eftersom att vi är ledig torsdag fredag. ute bara öser regnet ner så jag tror jag ska krypa ner under täcket och kolla på en film, och stanna där tills det blivit fint väder igen. tycker synd om alla som tar studenten i det här vädret idag!


Haha åh vad jag tycker om dig


RSS 2.0