Sista april

 

denna tisdag började med volleyboll turnéring som bästa 9c vann, mot alla nior och en åtta. äntligen tog vi dom säger jag bara! sen tänkte jag åka in till stan och kika på lite grejer, men fick så jädra ont i huvudet så jag åkte hem på en gång igen. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, först ska jag nog gå på majbrasan som är här i min by, och sen om jag orkar blir det väl något häng i brunflo :) Och imorgon, fyller jag 16! wiiho


Falun

Nu är vi hemma ifrån falun! själva tävlingen gick väl inte sådär jättebra, vi tappade bort oss lite och kom inte vidare till final, men det var ju våran första tävling så det är bara att tagga om till nästa. och nu är jag verkligen sjukt trött. kunde inte sova något i bussen på väg ner, sen var vi där nere från åtta på morgonen till åtta på kvällen, och efter att nästan inte sovit någonting på ett dygn så lyckades jag ändå sova lite på vägen hem. roligt hade vi ju iallafall!

 

 


Packar för fullt

tjena fredag, välkommen tillbaka! har precis kommit hem från dansträning med lite peppsnack. just nu håller jag på att packa inför imorgon(eller ja inatt, bussen går 03.30) då vi ska iväg mot falun. sover hos ida inatt också. är otroligt pepp men sjukt nervös!


Onsdag

en dag närmare helg och tävling! just nu ligger jag nerkrypen under täcket och lyssnar på musik. ska snart äta och sen ta en prommis ner till bussen för att åka till stan och dansa litegranna. låter helbra i mina öron!


Sweet Disposition

 
haha hittade två bilder för prick ett år sedan. man känner inte själv att man förändras men sen när man kollar tillbaka på bilder så ba wtf? fast det är ju också bara en själv som ser skillnad typ, hah.
iallafall så är humöret som på sista bilden detsamma som idag. plugg & plugg. fast liiite glad är jag över att jag äntligen hittade en klänning på stan igår, trodde aldrig jag skulle hitta en fin i stan. hade ju beställt hem två från nelly men dom var inte alls lika fina som på bilden, så dom åkte tillbaka! köpte också ett par sockeplast eller vad dom nu heter, som det ska dansas en massa i. imorgon är det också jobbig onsdag som kan dö, både nationella i engelska och biologi prov. och sen till hela världen som kollar på justin utom jag, BJEKKJFHOFIOkW på er!!
 

#thatPOWER

Halloj. blogg.se appen funkar som vanligt inte och jag har inte haft tid att sätta mig vid datorn men nu så.
igår vaknade jag upp hos annaklara, gick ut på en powerwalk när jag kom hem. bort till ångsta, en extra sväng och så gick jag också och hälsade på ida och fick sällskap en bit tillbaka. sammanlagt blev det 1 mil på lite över en timme, SÅ JÄKLA NÖJD var jag efter det, och helt död i benen. idag ska jag inte göra något särskilt förutom dansträning halv fyra, är inte så jättepepp på det då jag fortfarande är asseg men ja. hejrå!

18 april

vill blogga men har ingenting att skriva om och noll inspiration osv.. (som vanligt) ni missar ju inte direkt något men jag ska försöka skärpa mig iallafall!!


Kul med matte


En vän är en vän, hur taskigt livet än gått

skolavslutningen 2012.
Nu har jag också äntligen beställt en klänning till skolavslutningen, är dock inte helt säker på den än så jag får se om den blir bra, men jag hoppas på det. Nu ska jag packa väskan inför imorgon, då dagen börjar med gym. Sen ska jag skriva klart en grej till en bildredovisning imorgon, och sen sova. Godnatt!

Apr. 10, 2013

 Då var onsdagen avklarad, värsta dagen på veckan. Så jag tyckte jag förtjänade att köpa med mig en bj, haha. Har precis ätit middag och just nu sitter jag och kollar på tv, om ni ville veta. Om en timme tar jag en buss in till stan för att dansa. Idag är det dessutom 65 dagar till sommarlov,  38 dagar till mallis och 21 dagar tills jag fyller 16, härligt!


Påsklov

Har inte orkat blogga i veckan och orkar egentligen inte nu heller, men gör det ändå haha. men det har verkligen varit superskönt med lov och jag har försökt att varit ute och njutit så mycket jag kunnat. nu idag har jag bara vilat upp mig inför imorgon då allt börjar igen, ätit god mat. och varit på dansträning och kört slut på mig själv. Skön söndag!


RSS 2.0