23:50

Åh vilken härlig dag! solen har varit framme hela dagen och vi slutade klockan ett, himla skönt. så hela kvällen har jag suttit ute, hoppat runt och dansat. verkligen det bästa som finns en varm sommarkväll! imorgon är det redan fredag vilket betyder genrep igen. hoppas bara att det går bättre än igår, huvva vad dåligt det gick..
Kram


Tisdag

Imorgon är det dags för första genrepet på storsjöteatern, sen är det även ett på fredag. Och i helgen är det som sagt show, så det blir mycket dansande den här veckan och därför kommer det nog inte bli så mycket mer bloggning. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för imorgon, godnatt!

Min skolavslutningsklänning

 
Janne ville också vara med på ett hörn, bubbas då.

Jag vet nåt som inte du vet

Gud så fula bilderna var och tshirten måste jag verkligen styrka!
Allt jag köpte där nere, hade inte alls höga förväntningar på shoppingen där nere, men det fanns väldigt mycket fint, både i Cala Bona/Cala Millor där vi bodde, och i huvudstaden Palma som vi åkte in till en dag. Så jag är jättenöjd!

Från Mallorca

Åh vad jag saknar att vakna upp till den här utsikten..
Testade frusen yoghurt, väldigt underlig smak haha
Ja, jag gillar palmer
Ön var så himla fin från luften, blev så sur när jag såg att jag glömt tagit bort den svartvita effekten på den här bilden..
 
 
Det blev en hel drös med bilder, enda dagen jag orkade bära med mig kameran var det mestadels molnigt. Så jag har mer på mobilen då den är lite mer diskret att fota med, så dom lär väl också komma upp någon gång.
 

Allt det bra har ett slut

igårkväll landade vi här hemma igen. känns sådär, vill redan tillbaka. vädret har haft humörsvämningar och inte velat bjuda på så mycket sol tyvärr, men fy så fint det var! idag har jag bara slappat, packat upp lite och varit på sista dansträningen. i helgen är det show igen så just nu är det fullt upp, plus det allra sista plugget som ska in. nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka sova, godnatt!

såhär glad var jag i väntan på bussen som skulle ta oss till flyget


Sol och mys

sitter ute och solar med min gose, så himla skönt har det varit ute både idag och igår när jag och ida satt ute hela kvällrn och åt en massa frukt doppad i choklad, en perfekt sommarkväll. ikväll går flyget mot Mallis så det ska bli himla skönt. så vi hörs om en vecka!


Du är nog den

från i tisdags då vi hade muckfoto. vi är den fattiga klassen som varken har råd med tröja eller resa, haha. så vi hade på oss sopsäckar och smuts i ansiktet, vilket förklarar översta bilden också.  sen så var det dans med alla östersunds nior på kvällen, var inte så farligt som jag hade trott. det blir ju som man gör det till, träffade mycket folk och det var kul att dansa! nu sitter jag iallafall här och pluggar litegranna, vill göra klart så mycket som möjligt innan jag åker. men att vara snabb och effektiv är inte riktigt min grej. så himla skönt att det är fredag imorn iallafall, och att alla nationella proven nu är klara!! jag och ida tänkte cykla till skolan imorgon, sen gör hon mig sällskap hem också. hörs senare!

Måndag

Gjorde amerikanska chokladpannkakor till frukost, dom blev riktigt fula men sjukt goda haha. Nu ska jag plugga och sen ut och cykla, skönt att vara ledig!


Jag är sexton år, jag är platsen dom aldrig upptäckte

Nu börjar jag bli piggare och kryare, har mest bara en jäkla hosta kvar som håller på att kväva mig varje gång jag ska hosta, och världens huvudvärk. hoppas verkligen att jag är helt frisk tills vi åker! Känner mig jätteivrig och förväntansfull så jag kunde bara inte låta bli att börja packa lite grann redan nu, det är ju det som är det bästa, men det suger att packa upp när man är hemma igen, haha. Var på stan med mamma förra helgen också och köpte lite nödvändiga saker, som det på bilderna.
Imorgon är vi lediga eftersom vi övernattade i bivackerna, och jag har inget annat val än att plugga sönder hela dagen, vilket jag ska göra nu också. Hejrå!

Bästa medicinen


Har inte tid att vara sjuk nu ju

vissa dagar är klart sämre än andra. ligger i sängen hela dagarna, kan inte sova på nätterna då jag bara ligger vaken och hostar och svettas, orkar inte göra något alls. plugghögen som ligger och väntar, ångesten svämmar över mig, ja listan kan göras lång. Fyy farao!


Från min födelsedag

orkade inte ta fram kameran så det blev bara en massa tråkiga mobilbilder..
hade en riktigt bra dag igår, vaknade upp till frukost och sång på sängen, sen kom det lite släktingar och fikade. fick lite presenter och så. bl a en vårjacka jag är sjukt nöjd med, pengar och lite små saker. lite senare åkte jag iväg och handlade och på kvällen kom mina tjejor och åt middag. fick verkligen väärldens bästa present av dom,
en CHOKLADFONTÄN!! blev så jääkla glad, tack hörrni!

RSS 2.0