Vårkänslor och lovliv

från i torsdags och igår. alltså mina och idas frukostar, DÖR vad gott! kom precis hem från stan och ska nog troligtvis snart åka till theres som jag kommer hänga med ikväll! solen lyser också ute och mer och mer asfalt börjar synas och äntligen kan man dra på sig converse. känner mig dessutom riktigt glad. imorgon ska jag och mamsen till storhogna och åka skidor. hejdå på er


Nu kan du få mig så lätt

slutade runt elva efter att sett på en vårshow med dans och sånt, åkte hem, begav mig ut för att ta lite bilder i vårsolen, men självklart gick solen i moln direkt när jag kom ut så det blev inte så många bilder direkt. just nu sitter jag och väntar på att syrran ska komma hem, då vi ska äta och fika en massa gott, och senare ikväll blir det bj-mys med ida och matilda.

Bra dag typ

 

tråkiga mobilbilder.. En bra onsdag har det varit. Kämpade på och jobbade matte tredje och sista dagen, gjorde ett matteprov som jag blev asnöjd över. Sen åkte jag in till stan en sväng med Ida, Matilda och Theres. Vi åt på subway och gick sen runt och kollade lite. Fick med mig två tröjor hem och en tröja som min syster ska få imorgon, eftersom hon fyllt år, den vita koftan. Efter någon timme på stan åkte jag och Ida hem till henne, åt och sen in till stan igen och dansade vid halv nio, så nu har jag precis kommit hem och är helt slutkörd. Ska bli SÅ jäkla skönt att sova, plus att vi får lov imorgon. Wiiiii
 

Håll om mig, nånting hotar kväva mig, bara du finns där för mig

Jag och Idis tränade lite på våran dans idag, som ni såg på videon jag la upp innan. Tänkte mest bara prova videofyme appen, men den får väl vara kvar så länge. Har jobbat matte heela dagen på skolan, dom här sista dagarna får man välja något tema att jobba med, och jag kände att jag verkligen behöver jobba extra matte, tråkigt nog. Så imorgon väntas det en hel dag till med eländet. Annars då? Har gått och blivit beroende av Petters/Daniel adams rays låt Håll om mig, galet bra. Nu ska jag titta på min tredje film för kvällen för att bli trött eftersom jag alltid blir så pigg på kvällarna. Har helt plötsligt blivit filmberoende sen jag hörde talas om Dreamfilm.se, så tips tips på den sidan! Godnatt gott folk,

 


Dansa är kul


Söndag

 

Idag tog vi en liten skidtur i finvädret tillsammans med Emelie och Bella, grillade korv och sådär, härligt.
Atm så sitter jag och kollar på petsson & findus och fikar, haha. Känns riktigt skönt att det bara är en halv vecka kvar, och sen lov igen!


Allt är som vanligt men ingenting är som förr

 

Fjällturen var faktiskt oväntat rolig, ett tag blev man ju riktigt less när man var frusen, trött och hungrig, och fattade inte hur man kunde varit så dum som gjorde det frivilligt. Men det var mysigt att sova i bivacken och i torsdags då vi tog en skidtur uppe på fjället innan vi for hemåt, var helt underbart, solen sken och det var ashärligt, kom hem med både en bränna och fräknar. Ångrar mig att jag inte tog med mig en kamera, men dom som hade kamera lär ju lägga upp bilder någonstans så jag får väl sno av dom, hehe.

 

Idag är det lördag och jag har inte gjort så mycket, hälsat på mormor och morfar, gått en promenad och gosat med katter. Nu ska jag strax äta middag och sen åka till Karolina och mysa. Idag fyller min syster år också, synd bara att hon bor så långt bort.. 


Mot fjälls!

Har packat heela kvällen, så nu tycker jag att jag förtjänar min älskade ben&jerry. ska även njuta dom sista timmarna med att ha tillgång till mobil, dator osv. Har inte riktigt förstått än att det är imorgon vi drar, att jag imorgonkväll inte får sova i min varma säng, utan i en snöbivack som vi själva ska gräva i 7 timmar. Hårt liv, men med bra väder och en bra inställning så det nog bli ganska trevligt också. Så vi hörs väl förhoppningsvis på torsdag, eller fredag, om jag inte frysit ihjäl eller gått vilse på fjället så att säga. Tudiluu!


falling out from love is hard, falling for betrayal is worst

 

 

vaknade upp hos jollan, åt amerikanska pannkakor till frukost. och sen åkte jag iväg på dansträning. och nu sitter jag och lyssnar på musik och ska väl snart hoppa in i duschen. sen ska jag verkligen försöka att gå och lägga mig i tid, är inte sådär jättepepp inför en ny vecka, känns som att den kommer bli riktigt jobbig, med fjällvandring och sova i bivack på onsdag.. men bara det blir fint väder så ska det väl bli kul, hoppas jag. herråå


lördag jag älskar dig

charmigt med en scarf på huvudet
hej bloggen. hej lördag. hej alla människor som fortfarande tittar in här varje dag även fast jag inte bloggat på två år( 1,5 vecka). har varken haft orken eller något att skriva om, men nu fick jag ett ryck och kände att jag bara måste blogga. den första veckan efter lovet har gått snabbt och redan är det min favoritdag. nu ska jag leta reda på något att äta och sen bege mig bort till affären och köpa en massa gotta, och därefter hem till joline där det vankas myskväll. kommer nog bli supermysigt för det var aaaslänge sen vi sågs. hörs
imorgon, ha en bra kväll! kramis
 

I need you, to need me

ett litet collage från igår. vi hade verkligen toppen väder så det var himla bra. dock lyckades jag sträcka foten på något konstigt vis så nu haltar jag fram, haha. ska snart göra mig iordning och vandra mot bussen in till stan, orkar verkligen inte sitta hemma bara.


blev en härlig skotertur istället, imorgon blir det fjällen!


It's funny your the broken one, but I'm the only one who needed saving

 

 


men tjenare bloggän

herregud vad lat jag är, har haft all tid i världen men ändå inte orkat blogga. funderar på att sluta blogga, ta en paus eller iallafall börja om på nytt, inte för att jag någon gång varit så speciellt aktiv men ja. vi får se hur det blir, lär ju sakna bloggen efter ett tag iallafall. jaja, det har väl inte hänt så speciellt mycket sen sist. har varit i umeå under helgen och umgåtts med min syster. och igår var jag iväg till en frisör och gjorde ljusa slingor i håret. för att ha plågats i en stol i fyra timmar, då jag blev väldigt trött, less och hungrig + överdrivet mycket pengar så känns det inte lika värt det längre. känns som att jag är lika mörk där bak, bara på huvudet som det är förändring typ. så jag vet inte, antingen försöker jag gå tillbaka och klaga, eller kör jag en slingning hemma, eller så skiter jag bara i det. jäkla i-lands problem.
 
ikväll ska jag hänga med klaris, och imorgon följer jag med henne till fjällen över dagen. har inte åkt slalom på två år så vi får se hur det går, men kul ska det allt bli!

 


Frame nu va

 

är  framme i umeå nu och sitter i min systers lägenhet och kollar på pretty little liars, tänkte precis gå och lägga mig eftersom vi ska upp ganska tidigt imorgon, vad vi ska göra vet vi väl inte än menmen. Var väldigt less efter att åkt bil i fem timmar, så då var det hur jäkla gott som helst med pizza till middag, haha. 

Så otroligt skönt med lov också, det är så efterlängtat!!

godnatt då!


RSS 2.0