Your mind is playing tricks with you my dear

Idag har jag äntligen skickat in min gymnasieansökan. Har varit så himla stressad men nu är det gjort och det känns bra. Än så länge, känner jag mig själv rätt så kommer jag nog hinna ångra mig tills omvalet i april, men det får vi hoppas att jag inte gör. Men så här blev det iallafall, ht första, samhälle andra och personlig tränare tredje. Jag tror nog att Ht kan passa mig, för det första är jag himla skolless. Och det känns så mycket roligare att gå en praktisk linje med mycket praktik och vara med på olika event, än att sitta still hela dagarna. Också får man en bra grund, och jag som vill ut och resa och jobba runt om i världen efter gymnasiet är ju det super, sen ska jag också gå en extrakurs så jag får behörighet till högskolan ifall jag vill plugga vidare sen, också ska jag nog ta bort äckeltyskan. Har varit väldigt tveksam på att gå på Pc, och sen sista året på Wargen eftersom alla linjer flyttas ner dit..  Men förhoppningsvis så går dom här tre åren fort, och sen så är det superkul att både Ida och Michaela också ska gå HT. Linjen är ju trots allt viktigare än skolan, och jag vill göra något roligt dom tre sista åren!

Men som sagt, jag är väl inte helt 100 på den här linjen än, men jag får se hur det blir i april. Just nu känner jag mig iallafall nöjd!


Framför gossip girl


Let the sunshine in

haha vi gör inte så mycket mer än att äta när vi är med varandra. men jag har som sagt umgåtts med ida två dagar, igår tog vi det bara lugnt och bakade och så, sen på kvällen mådde jag inte alls bra men jag har ju sån tur som har ida som alltid tar hand om mig. idag gick vi ut en sväng och åkte madrass och grejer, förfrös mina tår och la mig på golvet och skrek när vi kom in för jag hade så himla ont, trodde tårna skulle ramla av. även då blev jag välomhändertagen. nu är det söndag igen och jag känner mig inte redo för ännu en seg vecka, fyfyfy


Gårdagen

 

Fy vilka tråkiga mobilbilder, tänkte ta med kameran men den glömde jag såklart. Men vi firade som sagt Matilda i efterskott igår, åt middag, fikade, pratade och skrattade. Det var verkligen en superbra kväll med mina fina tjejor!  var hur trött som helst när jag kom hem igårkväll så jag somnade på en gång. Nu ska jag alldeles strax in till stan en stund och möta upp Ida, också kanske hon kommer och gör mig sällskap ikväll. Hoppas på det!

 


Du svaga människa

imorgon är det redan fredag och det känns görbra. fick himla ont i magen nu så jag ska strax krypa till kojs. godnatt!


Dreamlike

jag och jag. uttråkad tjej säg hej! 

Serietittande har min kväll bestått av, börjar närma mig slutet av gossip girl och det svider i mitt nördhjärta. Nu ska jag göra mig iordning och krypa ner i sängen, lär ändå inte somna förs ett tag. Snart helg, tudeluuu!

 


Jan. 22, 2013

ligger och lyssnar på min underbara lista på spotify, så himla bäst är den och jag gråter en skvätt åt varenda låt. haha. sen så var det det där med gymnasievalet också, har panik och vill inte gå på något gymnasium, så jag kom fram till att hoppa av skolan helt istället... närå, skojade tyvärr. men jag hoppas att jag får en uppenbarelse snart och kan bestämma mig. känns faktiskt lite läskigt att allt snart tar slut, och man inte har en aning om vad som väntar i tre år, jag kommer gråta mest på skolavslutningen iallafall. kanske den enda som kommer gråta. nej men det kanske blir bra med en ny start. blablabla

hejdå

 


tisdag

är hemkommen från skolan nu, slutade tidigare så det var skööönt. min fina mormor fyller även år idag så jag ska gå dit och fika om ett tag, mys


Nu mår man

idag har jag ätit, ätit och ätit. pannkakor på lunchen, kyckling på hemkunskapen och tacos till middag. och nu tittar jag på det senaste avsnittet av ppl med mina vänner ben och jerry. byebye på er


-

Fick ett par jättesöta tofflor av Ida igår, supergosiga. Tack söten! 
Idag har jag gått på en promenad i ångsta med Ida och hennes lillasyster, fotade litegranna och så. Nu ska jag leta reda på något ätbart och lägga mig i ett varmt bad, sköna söndag.

19 Januari

 Åh, är typ helt förälskad i den här låten, finingen.
Den här lördagen ska jag spendera i mitt andra hem, hos ida, som vanligt på lördagar typ. Satt det blir nog himlas trevligt. Ha en bra lördag, kramkram.
 

Fredag!


beneath your beautiful

inspo//weheartit.
Hemska onsdag, hatar onsdagar och än är inte eländet slut, en no uppsats väntar. jippie.
 

måndagstankar

 

vissa dagar tänker man mer än andra.

 

jag har aldrig känt en sån press och ångest i skolan som jag gör nu i nian.

 om 124 dagar åker jag till mallorca! då är nationellaproven gjorda och det börjar närma sig sommarlov.

 jag har svårt att förstå mig på vissa människor.

 jag har svårt att förstå mig på mig själv ibland också, haha.

 och slutligen den största tanken. om två veckor ska gymnasievalet vara inskickat och jag vet inte alls vad jag vill gå, på vilken skola, vilken linje och blablabla. blir bara mer osäker och ändrar mig för varje dag.

 

nu hade jag inget mer att tillägga. godnatt typ

 

 


Jag är din bästevän


Min helg

..och då var det söndag igen då! jäklar vad fort helgen alltid ska gå. har bara tagit det lugnt, åkt skidor, tränat lite, ätit en massa och kollat på film. himla skönt har det varit, nu ska jag stretcha lite och sen blir det väl dom vanliga söndagsrutinerna ni vet. hej


New


Jan. 11, 2013

denna fredag eftermiddag har jag gått runt på stan och kikat och fikat med mina gostjejor. var hur lite folk på stan som helst, för att vara en fredag liksom? men det var riktigt skönt att slippa alla köer och trängsel. men jag hittade lite saker som jag blev supernöjd med som jag visar snart! hatar att komma hem från stan tomhänt. hittade en klocka som jag blev helt förälskad i, för en billig peng, glad blev jag då!


The typical gymbild

Idag var jag och matteus duktiga och gick till det nya brunflogymmet och provade på lite, sprang på löpband, cyklade och körde lite styrka, kommer ha världens träningsvärk imorgon! men det var väldigt fräscht där och så, och jag är lite sugen på att köpa ett gymkort, men jag har ju dans träning 3 dagar i veckan som börjar snart så det blir lite mycket, men man skulle ju kunna dra dit på helger typ? ja jag vet inte, får se hur det blir. nu har jag iallafall ätit en efterlängtad middag om ni ville veta, så nu ska jag duscha och sen sätta mig och göra två matteläxor, och efter det ska jag äntligen se det nya ppl avsnittet, wiie!


måndag

första skoldagen har jag gått runt som en zombie med alldeles för lite sömn, blev inte många timmars sömn inatt alltså.. känner mig så opepp för den här sista terminen, har ångest över allt jobbigt jag har framför mig och jag vill bara få sommarlov nu!
efter skolan följde jag med bästis hem, vi mös på som vi alltid gör, också lagade hon god middag till mig, fin vän jag har.
men nu är jag supertrött och ska försöka komma i säng så fort som möjligt, godnatt på er!


Sista dagen på lovet

pga min bildbrist så fick det bli en bild sen i somras, saknar mitt hår. vill vara blond, men ändå inte, vilket i-landsproblem. annars då?
ïdag är det sista dagen på lovet, har varit i stan med mamma och min bror, ätit pizza på volos, och plockat på mig  massvis med kläder på gina. när jag skulle gå till kassan och betala så såg jag att det var ett hål i tröjan jag ville ha allra mest, och det fanns ingen mer i den storleken, blev arg och gick ut ur butiken utan några kläder alls, buuhuu. nu sitter jag och väntar på att min mobil ska laddas så jag kan gå ut på en promenad, hade ingen lust att åka skidor när det regnade och var äckelsnö imorse, så jag somnade om istället. 
sen så funderar jag på att byta tillbaka till devote igen, vill ha en förändring igen. 
nej nu kan jag inte sitta här och roa er längre, måste ut!!

Jan. 05, 2013


Det kanske låter gott


Allting går upp för mig när solen går ner

Har inte orkat blogga eller haft något att skriva om, så det är lite tomt här i bloggäään. 
Men iallfall så var jag på lillänge en stund idag, och köpte parfymen här ovanför.  Men ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och kika på film, och imorgon ska jag gå upp tidigt för att sticka ut på en skidtur, får se hur det går!
Men det har varit så otroligt skönt med lov, och jag får lite ångest över att det snart är slut..

Before i die


3 januari

Idag har jag inte gjort mycket alls, umgåtts med min syster innan hon åkte hem till sitt igen, nu har hon åkt och det känns tomt och tråkigt. men jag hoppas att det inte dröjer så länge innan vi ses igen, ska nog åka upp till Umeå ganska snart och hälsa på. sen åt jag middag på eastern med mamma, vilket var lika gott som vanligt!

fick bli en bild från en sommarlovskväll


onsdag

tog en lång sovmorgon och begav mig sen ut i skidspåret. hyfsat jobbigt var det men härligt nu efter åt! så nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med sibyllamat, liiite gott!


Grattis bästa du!

Hoppas du får en riktigt bra dag för det är du verkligen värd älskade vän! 16 år idag, ojojoj..
Puss och kram!


Första dagen på 2013

Det blev faktiskt en bra kväll igår, vi tog en buss in till stan runt nio, hängde hemna hos isabelle med ett gäng och sen gick vi ner till badhusparken på tolvslaget och kollade på fyrverkerier typ, också tog vi en riktigt dyr nattbuss hem, 70 spänn kostade det.. sen sov jag hos matilda, så första dagen på det här året har jag spenderat med matte precis som förra året. Vi har bara latat oss men det har varit skönt. Nu ska jag göra mig lite fika och sätta på en film!


RSS 2.0