Isvak

nedersta bilden hittade jag på op.se "Frida Nordlöf tar fram isdubbarna och häver sig upp i säkrerhet på isen" haha!
Då var det gjort! gud vilken chock man fick alltså, och paniken när man tappade talförmågan haha, men en riktigt rolig upplevelse var det och jag är så nöjd över att jag gjorde det!  
 

27 Februari 2013

massa fikabilder från dom senaste dagarna. det är typ det enda jag tar kort på, oops

standard lunchen på skolan, jag pussas med idas gulligaste snuffe meja, lunch igen, dagens fika, och världens godaste frukttallrik ida gjorde iordning igår, hon gör och jag äter. haha. 

 

Nu väntar jag på middag och sen ska jag promenera ner till bussen för att åka in till stan och dansa en sväng. Sen ska jag hem och ta fram kläder till imorgon, då det blir isvak eftersom det blev inställt förut. är så jäkla nervös så det är sjukt, kommer stå och vela innan jag tar första steget i en halvtimme typ. men det lär ju vara värt det efteråt, så jag hoppas verkligen att jag vågar, gaaah!!


I want you to stay

 

Hej på er. Måndag idag, känns helt okej eftersom jag hade en så bra helg. Dopet var trevligt och mina kusinbarn är ju världens sötaste. Och det var superkul att träffa min syster igen. Dröjer inte så länge innan vi ses igen, åker upp till Umeå på freidag. Så sista veckan innan lovet nu och det känns ju skönt, men dock är det väldigt mycket som ska göras. Idag gjorde jag och Ida klart våra åttor till dansen, och nu ska jag plugga och sen se på top model. 

hörs!

 


Älskade fredag, du är så välkommen

 

 

Bästa dagen på hela veckan är här och jag är så glad. Nu ska jag chilla här med min chokladkaka en stund, och sen städa och packa ihop på mitt rum. Min storasyster och hennes pojkvän kommer hem ikväll, har inte träffat dom sen i julas så det ska bli superkul!! Och imorgon ska jag på dop till mitt kusinbarn, kommer nog bli en riktig bra helg det här.

 

 


It's not much of a life you living

hahaa..
är mycket piggare nu och har bara huvudvärken kvar, och det är ju skönt. idag har jag bara varit på hälsocentralen, kollat på gamla pll avsnitt samt bakat med mamma,  var tvungen att hoppa över dansen också. men nu ska jag äta kladdkaka framför ännu mer pretty little liars, och sen försöka somna tidigt eftersom jag inte fått så mycket sömn dom senaste dagarna. ska förhoppningsvis på skolan imorgon också. byebye
 

All the good things come to an end

 

mår ännu sämre idag, har sån himla huvudvärk, ont i hela kroppen och kan inte ens stå upp själv för jag är så yr, allt bara snurrar. så jag har bara legat här hela dagen och kollat på en massa gamla filmer, och är så uttråkad. orkar inte ligga här mer. ååååh

 


God frulle


Svart vitt och allt däremellan

 

idag är jag hemma, har ont i hela kroppen och känner mig riktigt seg och död typ. hoppas verkligen att det inte är något långvarigt utan att jag mår bättre imorgon, har inte tid att vara sjuk.. menmen, ganska skönt är det ju. att ligga i sängen och kolla på film hela dagen, jajemän. idag är det dessutom frida-dagen, grattis till mig själv och alla andra fridor där ute! (till alla fritioff också)


Go hard or go home

söndag, klev upp tio imorse, åt frukost framför teven, och sen gick jag till mormor och morfar för lite prat och fika. min tuffa morfar har köpt ett löpband som jag provade jogga en stund på. nu ska jag åka iväg och äta lunch, och halv fyra till fem är det första tävlingsdansträningen!


Freitag

har inte orkat blogga på några dagar, eller jag har faktiskt försökt men appen har krånglat.. ÄNTLIGEN FREDAG. sitter hemma hos Ida och vi ska hugga in på en varsin pizza. förhoppningsvis kommer Matilda sen också, och då blir det massa mys och gotta!!!


22:49

Min söta mamma kom hem med ett par skor till mig idag, bad henne köpa ett par lite billigare som jag skulle ha när jag hoppar isvak(om jag inte kommer fega ur) men dom var ju ändå hyffsat fina och supersköna så då kan jag ju ha dom som gympaskor också. Perfa!
Nu ska jag skynda mig in i duschen och sen sova. godnatt

Min myshörna

kom precis hem från ida. och nu väntar min älskling bj och gossip girl! oopa


så typ

några konstiga bilder från i somras.. ljust hår, bara ben. what i miss it.
det första jag gjorde när jag kom hem från skolan denna dystra måndag var att ta på mig mysdressen, mysa ner mig i sängen och kolla på favoritfilmen, despicable me. och nu ska jag bänka mig framför teven. borde göra matteläxa, men den får vänta.. badass
 

Massa mat

i helgen har jag agerat mästerkock. efterrätten i fredags och lunchen idag. hade aldrig gjort amerikanska pannkakor förut men dom blev ju supergoda!! annars har det varit en väldigt tråkig helg då jag inte ätit något nyttigt alls. så typiskt att helgerna alltid går så fort, känner mig inte alls pepp för ännu en jobbig vecka.

ISVAK PÅ TORSDAG. DÖR. dör lite mer

hejdå. och till dig joline som skrev att min blogg är bäst fast det egentligen är sämst, tack det värmer <333


~~~


You were always singing along

hejhej. har verkligen ingenting att skriva om, som vanligt. ändå så gör jag det haha. imorgon är det iallafall fredag och det betyder ännu ett nationellt prov i svenska. sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra i helgen, ska nog bara ta det riktigt lugnt och mysa. nästa vecka börjar äntligen dansen igen efter ett  långt uppehåll och jag längtar SÅ mycket! har verkligen saknat det och ser så himla fram emot danstävlingarna i vår. sen ska jag nog dessutom köpa ett gymkort någon dag. förrresten, idag är det 100 dagar till mallorca, haha snart så..
ja, det var väl allt jag hade att säga. nu ska jag göra mig iordning lite kvällsfika och sätta mig framför tvn en stund. kramis
 

Mina tankar är dina tankar

ikväll har jag pluggat och tagit ett bad. så himla skönt och välbehövligt. så nu ska jag smörja in mig och sen försöka sova. nationellaprov imorgon!


Livet i nian, hårt

Alltså åååh vad jäkla less jag är på att vara dränkt i plugg. Är så trött och sur, sämst dag, vill ha lov igen. vill åka utomlands. vill ta studenten osv.
Hejdå från en deprimerad jag


I will wait for you

Eftersom inte internet funkat i hela östersund på hela helgen och fortfarande inte gör det och bloggappen krånglat så har jag inte kunnat bloggat. Men jag kan ju berätta lite om min helg, i lördags, eller igår då tog jag en lång skön sovmorgon, gjorde mig en god frukost, sen åkte jag och Ida in till stan för att kolla på en dansuppvisning men vi kom fem minuter försent och missade insläppet, så det blev ingenting, då gick vi runt på stan och kikade istället, åt lunch på pause, sen skiljdes vi åt när Ida skulle på revy. Jag träffade Oskar och Filip en stund och sen åkte jag hem, åt middag och sen till Ida igen, typ tjugonde helgen vi är med varann, haha mys. och idag har jag legat och kollat på film med magont och hälsat på min kära farmor, nu blir det plugg resten av kvällen, och skola imorgon.. Orkar inte..


RSS 2.0