that´s how it goes

Kom precis på att det bara är en vecka kvar på "träningsdagboken", som vi fått som hemläxa i 6 veckor, tänk att det redan gått sex veckor. men jag tycker att jag har varit ganska så duktig, hoppas det gett resultat! så nu den här veckan ska jag vara extra hurtig hade jag tänkt. Just nu sitter jag och tittar på X factor efter att ha varit ute på en långpromenad med mamma. Har inte gjort något annat idag och det har varit så himla skönt, bara legat i sängen och kikat på serier heela dagen, sen runt 10 imorse, enda gången jag klivit upp ur sängen var när jag åt och så. Nu ska jag väl bara duscha och sen gå och lägga mig i sängen, igen. haha!

FREDAGSMYS

hej, här är vi!!!!!!!
hallojhalloj. sitter med ida, äter godis och lyssnar på musik. vi tänkte att vi skulle kika på hockey ett tag, men istället åt vi godmiddag på sibylla efter träningen, gick och köpte en massa gotta på ica. och nu blir det myskväll. älskar fredagsmys, bästa på hela veckan! xoxo
 

it´s too cold outside for angels to fly

bildbrist
har varit och dansat två timmar ikväll, stretchat lite också, och nu börjar det ge lite resultat. jag som är världens ovigaste ska verkligen försöka att lyckas gå ner i spagat! imorgon väntas det en jobbig skoldag + skoljoggen. hörde att det skulle regna imorgon också.. ser inte så mycket fram emot det. nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt utav gossip girl innan jag somnar. godnatt!

måndag idag

 
har verkligen ingen lust att sitta och plugga just nu. men det måste ju göras, har en engelska text att skriva, två matteläxor och matteprov imorgon på det. lär ju ta hela kvällen..

Ny favorit


resultatet

två bilder på hur håret blev, vågade trots allt. mörkare än jag hade tänkt, men en toning går ju ut fort så det blir väl ljusare om någon vecka. just nu är jag faktiskt nöjd, lite ovant bara. också gruvar jag mig lite inför att gå med min förändring till skolan imorgon, eftersom att alla kommer få en chock typ. tur att jag har matilda också då. nu, ska jag bege mig till brunflo för att simma med matilda, sen ikväll blir det zumba!

it´s time for a change

orkar egentligen inte blogga menmen.. idag är det fredag och det känns riktigt skönt och bra! efter en tråkig skoldag hade jag träning som vanligt. nu ska jag och matilda skynda oss till ica innan det stänger. vi är väldigt sugna på en liten förändring, vet dock inte om jag vågar riktigt men vi får se. är faktiskt lite nervös, haha. hörs sen!
 

We´re like dominos, I fall for you, and you fall for another


Δ
var på skolan i tre timmar, lyssnade på våran studievägledare som pratade lite om gymnasieval (har ingen aning om vad jag vill gå, eller vad jag vill bli, börjar nästan få lite panik haha) sen på idrotten gick jag och theres till shell i regnet, har mått dålig hela morgonen men fick ont i magen och huvudet så min snälla bror kom och hämtade mig klockan elva. Så nu är jag hemma och det känns skönt, ska göra mig iordning lite te nu och lägga mig och vila. hoppas på att jag mår bättre snart, har så mycket plugg att göra... less

Hemma efter en riktigt jobbig dag


Sitter och äter världens godaste fruktsallad efter en riktigt jobbig och kall dag. Är helt slut och ska snart ta en buss till stan för att träna i två timmar. orkar verkligen inte, döda mig eller nått.

snälla ta ner mig på jorden jag ber dig, jag lovar, jag ger mig


Just nu; glass och gossip girl, hehehe
Försov mig imorse och vaknade 20 minuter efter att vi hade börjat, så det var bara att slänga på sig några kläder och skynda sig iväg, väl på skolan var det ganska chill, blev lunch på sibylla och sen slutade vi efter två timmars teknik. nu ska jag väl antagligen snart börja packa inför imorgon, vi ska nämligen ut i skogen med sexorna, lära dom att sätta upp tält, använda trangiakök, läsa kartor och sånna saker, haha det kan ju knappt jag.. så vi får se hur det går. hejdåå!

nobody said it would be easy, but no one ever said it would be this hard


Åkte upp till badet klockan fem, men då stängde det tydligen, typiskt. Men det blev iallafall zumbasaken, vilket faktiskt var riktigt rolig, vi och gamlingarna, haha närå. har precis duschat och nu ska jag fika framför gossip girl. och därefter sova. Tagga en ny vecka, nya tag.

Sunday


Lånade bilderna från matilda, http://thuressons.blogg.se
Hej och godmorgon på er. Har inte hunnit med att blogga någonting i helgen, i fredags hade jag träning och sen var jag så himla trött. Och igår hade jag en riktigt rolig kväll med mina fina vänner, vi firade theres några månader i efterskott, överraskade henne med fika och bio! 
Idag är det söndag, många som inte gillar söndagar men jag förstår inte varför? man är ledig, man har tid att göra saker man annars inte hinner, och så kan man vila upp sig inför veckan. Idag väntas träning med Matilda, tänkte vi simma på badet och sen ett zumbapass på storviken tror jag att det var, kulkul!
Hörs senare!
 

har ingenting vettigt att skriva om, osv




TRÄNINGSDAGS

 
Skolfoto idag.. Kan säga att mitt enskilda kort blev helt skevt som vanligt, hoppas klasskortet blev lite bättre! kom hem klockan tre och har precis ätit och nu ska jag ta mig en promenad ner till bussen, sen in till stan och dansa i två timmar, dock så är jag forfarande lite sjuk så jag ska bara ta det lugnt.  Kommer inte hem förs halv tio och då kommer jag vara helt slut, så då ska jag bara duscha och gå och lägga mig, så jag kommer inte hinna skriva något mer ikväll. Så vi hörs imorgon!

Grattis storebror!

Idag fyller min storebror 19 år, på bilden fyllde han 5, tiden går så himla fort och det känns inte alls som att det var länge sen vi var små, då jag verkligen såg upp till han och jag blev överlycklig dom gångerna han ville vara med mig. Gud, jag skulle göra allt för att få vara liten igen. Allt var så bra då! 
Var även in till Lillänge en sväng idag, kom på att vi har skolfoto imorgon eller om det är på tisdag, letade igenom hela garderoben men fick panik när jag inte hittade något jag vill ha på mig. Men jag hittade inte något fint idag, så jag vet fortfarande inte vad jag ska ha, hatar sånt! 
Men nu ska jag alldeles strax in till stan igen, möte nere på Dawes om tävlingsdansen. Sen ikväll ska jag inte göra något speciellt, antagligen lite vanligt söndagsfix bara.

sjukling


två brunetter, hihi ♥
har gått och blivit sjuk igen. har känt det på mig hela veckan och imorse vaknade jag snorig och med världens halsont, så jobbigt! var sjuk i fyra veckor(!) i början på sommaren men jag hoppas att det här går över fortare. iallafall så har jag inte orkat gjort något idag, var till farmor en sväng, men jag orkade knappt stå upp så vi åkte hem på en gång. har bara legat i soffan och kollat på film hela dagen. nu ska jag försöka krya på mig. hörs!

i want money, money i want


Pretty little liars

 
En fredagkväll som denna passar det perfekt med några avsnitt av pretty little liars! Harr redan kommit till säsong 3 och börjar få lite ångest, vill inte att serien ska ta slut.. Skönt med helg, men orkar inte göra något annat ikväll. Har haft en jobbig dag, träning och är inte på så bra humör, så ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Godnatt på er!

kladdkaka



Blev så sjukt sugen på något när jag kom hem så jag bakade en kladdkaka, gottgott! 
Ska äta nu, och sen ska jag in till Brunflo med Matilda och Michaela och simma!

Pallrar mig iväg mot skolan


Känner mig riktigt pepp... Slutar klockan tre och då ska jag nog gå och simma, ifall jag orkar. Annars får jag se om jag åker in till stan en sväng. Hejdååå

Sjung en sång för din betong


Trötter
Ber om ursäkt för att uppdateringen är kass och att min blogg är verkligen dötråkig, lider med er. 
Men det är faktiskt så att jag inte har något att skriva om, ingen inspiration och livet kommer emellan, haha. men jag kommer tillbaka när jag har något vettigt att skriva om. ha det så bra så länge!
 

FLORA GARDEN

 
blev sugen på att ge mig ut på en powerwalk. så jag promenerade bort till ångsta, gick upp till ida och pratade lite, sen gjorde hon mig sällskap en bit, och sen joggade jag hela vägen tillbaka. räknade ut att jag gick nästan åtta kilometer. det känns verkligen i benen nu, men nu lär man ju sova gott inatt iallafall! annars så har jag suttit och kollat på utlandsresor hela kvällen och drömt mig bort. VILL TILL VÄRMEN.  adios
 
 

Jag har tappat bort mig själv någonstans i dig

 

Idag åkte jag in till min farmor och fikade och pratade, var längesen så det var riktigt trevligt! Nu har jag precis ätit pizza och ska bege mig bort till Ida, där vi ska hitta på något skoj. Hoppar ni får en bra lördagskväll ni med!

RSS 2.0