hemma

kom hem sent igår kväll men vaknade ändå tidigt idag av världens magvärk, så får väl fixa iordning lite frukost, känns typ asjobbigt när man blivit bortskämd med hotellfrukost hela helgen.. får se vad jag ska göra utav denna dag sen, alla är typ utomlands och här sitter jag i kylan. har förresten inget internet på datorn så det suger ju, :-(

Några bilder från i veckan




I umeå



ligger på hotellrummet i umeå och är supermätt efter världens godaste hotellfrukost! nu ska jag börja fixa mig och sen träffa min syster på stan, ikväll blir det restaurang och bio! :-)

Oct, 25, 2012

målar naglarna, pratar med matilda och letar något att ha på mig imorgon då det är halloweensak på skolan, ja bara tjejer som kan göra tre saker samtidigt! hittade min brors gamla mask som jag funderar på att ha, och skrämma livet på sexorna, mohahaha. närå. godnatt!

i am done with my graceless heart, so tonight i'm gonna cut it out and then restart

Har gjort iordning lite gofika efter en promenad och ska sätta mig och plugga en stund, samt kolla lite på gossip girl, wiho. Känner att jag uppdaterat flitligt idag!

Det går bra nu, kompis det går bra nu

Idag är en bra dag, idag är jag glad. Imorgon är det fredag, imorgon är det nachos på skolan. Imorgon är det LOV. Det går bra nu, kompis det går bra nu. Hallelujah moment

and it´s hard to dance with a devil on your back, so shake him off

Idag efter en riktigt slapp skoldag fick jag typ en uppenbarelse åka in till stan och köpa något, haha, fick panik för att jag inte hade något att ha på mig imorgon. så jag halkade runt på stan en stund och köpte lite småsaker, ett gulligt linne, en kabukiborste, ögonbrynspenna och ett solpuder. 

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra

Så himla mycket nu, så svårt att låtsas att allt är bra när det inte är det.
Det är inte lätt när det är svårt. 
 

4 dagar kvar

Ska kämpa mig igenom dom har fyra dagarna nu som bara kommer att bestå av skola och lite dans, sen ser jag verkligen framemot lov och halloween! gillar verkligen halloween så jag hoppas att det blir mycket roligheter. sen så åker jag till umeå på lördag och umgås med
min syster som jag inte träffat på snart fyra månader, ska bli så jäkla skönt att komma bort. Kom igen frida, you can do this!!!

lol, thats me

 

Soulmate

http://youtu.be/rfm-RlkehUk ← örongodis ♥
Who doesen´t long for someone to hold, who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I´m on my own, if theres a soulmate for everyone
 

Friday

Känns verkligen inte som att det är fredag idag.. den här veckan har gått så himla fort vilket är skönt, men jag har verkligen ingen fredagskänsla. Aja, den här fredagen har sett ut som alla andra fredagar, skola, dans, hem. Så nu ska jag göra iordning fruktsallad och lägga mig och kika på film hela kvällen i min ensamhet. Skönt. 
 

Jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

Haha såg att min klass var med i tidningen idag, från när vi hade polisbesök förra veckan, andra gången vi är med på ett halvår, höhö.
Hela dagen har jag gått runt på sjukhuset på studiebesök, trodde det skulle bli astråkigt, men det var faktiskt helt okej, roligt och intressant måste jag säga. Sen hängde jag med matilda ett tag, vi bakade chokladbollar och såg på tv, as usual. Nu ska jag följa med min bror och hämta pappa på flygplatsen, älskar att åka bil när det är mörkt. Hahaha. Tack för mig.

so hold my hand, i walk with you my dear

Haha nej, jag har inte gått runt i foppatofflor idag, gick bara ut och tog kort på snön..
Igår föll den första snön här uppe i norrland och årets första snökrig på skolan bröt ut, tvingades med utan min vilja och blev blöt (du ska få tony, vänta bara)  tycker att det är riktigt mysigt med snö, allt blir så vitt och ljust. Men idag har det bara regnat så nu är det bara blask. Kom hem från skolan efter tre, och sen dess har jag bara suttit här och checkat facebook och bloggar, standard. Men nu blir det att stretcha, ska göra det varenda dag den här veckan har jag bestämt!

spectrum

Min nya jacka, ser dock bättre ut i verkligheten. Den är gjord av samma material som sovsäckar så den är ju skönast i världen, och så varm, är himla nöjd!

Plugg plugg plugg

vaknade upp till snöregn och blev glad, men det där glada försvann fort. hela min dag kommer jag tillbringa i soffan med en kemibok upptryckt i ansiktet. är också på så himla dåligt humör, har huvudvärk och är hungrig. tänkte göra iordning värsta lyxfrukosten men såklart var det tomt i kylskåpet så nu väntar jag på att mamma ska komma hem från affären så jag inte svälter ihjäl. får se om det blir zumba ikväll, eller bara en promenad. solsidan står iallafall på schemat, adios.

söndag 14 oktober 2012

Hela dagen igår gick jag runt på stan med mamma och letade en jacka, när jag tänkte ge upp så hittade jag den perfekta jackan, så himla nöjd. Sen så satte jag ihop min klädställning och städade rummet, ska ta kort på det sen så ni får se!

It´s friday

I brist på bilder fick det bli en gammal bild jag hittade på dessa två snyggingar, egentligen tänkte jag bädda in en video på min nya favoritlåt men det funkade självklart inte, drygt. 
Denna fredag började med orientering långt upp i brunflo, snorkallt var det och jag var nära på att gå vilse så som jag vimsade runt, men det gick ju bra. Sen rullade dagen på, åkte in och dansade och sen åt  jag på restaurang med familjen, riktigt gott var det! Men nu ska jag kika på någon film, sen lär jag ju somna riktigt tidigt, låg vaken till tre inatt och kunde verkligen inte sova, så många tankar som snurrade. Så nu är jag dötrött och överlycklig över att det är fredag. Men vi hörs väl imorgon, kram på er!

Turbulence

Kom hem från skolan för två timmar sen, dryg dag. Men jag fick tillbaka mitt matteprov som jag inte trodde gick bra alls, men fick iallafall godkänt och blev asglad, också lyssnade vi på gymnasieinformation igen.. Nu sitter jag och äter blåbär (därav mina lila läppar) och ska snart ta en buss in till stan och dansa, wiho!

Hjärta

Haha åh, jag saknar er. Jag saknar er så himla mycket, saknar att umgås med er. Tiden på ångsta, alla våra bus och jävligheter. När vi gick in i det där huset när det var stängt och kolmörkt, då vi skulle åka en gammal hiss, och theres gick ur hissen på bottenvåningen. dörrarna stängs och vi åker upp igen utan theres, haha åh. när vi dansade till whitney houston, när vi pratade om att vi ville bli fjortisar när vi började på kastal, när vi gick in på lindex och skulle prova bhar, men tyckte att det var så pinsamt så vi gömde dom under kläderna hela vägen till provrummet, när vi fick reda på att vi skulle splittras när vi började på kastal, och vi låste in oss på toaletten på slöjden, grät och vägrade komma ut. 
Hahahaha, allt det och en massa massa mer. ♥

when a million things can bring you down, find a reason to keep it up

1 år sen.
Idag har jag gjort ett matteprov som jag tror gick hyffsat bra, idag har jag varit hos tandläkaren, allt var prima så det var ju kul. Också har jag bestämt att den här kvällen får bli helt pluggfri, bara titta på tv och så, skönt !

Hur kan jag säga

Hur kan jag säga om din röst är vacker.
Jag vet ju bara, att den genomtränger mig
och kommer mig att darra som ett löv
och trasar sönder mig och spränger mig.

Vad vet jag om din hud och dina lemmar.
Det bara skakar mig att de är dina,
så att för mig finns ingen sömn och vila,
tills de är mina.

Karin Boye

I will try to fix you

fick bli en bild på idas hund, meja!
 
ida räddade min kväll igår, blev film och mys hemma hos henne. och imorse blev jag bjuden på lyxfrukost, inte helt fel. kom hem för ett tag sen, nu blir det att plugga kemi, har omprov imorgon klockan åtta på morgonen, sen så ska jag till tandläkaren också. helgen har gått så himla fort och jag är inte alls pepp inför ännu en dryg vecka. klockan sju ikväll blir det zumba, sen hem och plugga ännu mer..
 

tråkig lördag

är så himla seg och trött idag, dagen blev inte som tänkt och det är världens tråkigaste väder ute, regn och blåst, deprimerande. och nu vet jag inte vad jag ska göra, blir väl att kolla på någon serie som vanligt.
igår var klassen på travet på någon gymnasiegrej med fyrvalla och torsta.gick runt och frös ihjäl, körde blandannat traktor och fick åka lastbil,  haha. sen tillbaka till skolan för so prov, sen träning som vanligt. på kvällen åkte jag till molly, vi fikade och kollade på tv, somnade i soffan rätt tidigt, härlig och lugn kväll. 
 
 

Welcome autumn

 
 

4e oktober 2012

 
Hade ju tagit en bloggpause, men jag kunde inte riktigt stå emot, är tillbaka för stunden. Dessutom så var jag ute en sväng efter skolan och tog lite höstbilder, så det tänkte jag bjuda på alldeles strax. Ikväll hade jag egentligen tänkt att gå på ett disco för alla östersunds 9or, där alina deverski skulle spela, var sugen på att gå men tröttheten, huvudvärken och plugg hindrade mig, tyvärr. Men det kommer mer roliga saker, och alina såg jag ju faktiskt på yran. Mys hemma är ju inte heller helt fel en mysig höstdag, sen så är det skola imorgon satt ja. Sovmorgon till halv tio, för vi skulle tydligen in till stan på någon grej, vad vet jag dock inte riktigt..

tar en bloggpaus ett tag

haha,  hittade en bild från 6an.
känner att jag behöver ta en pause ett tag, det är så mycket i skolan och annat. 
kommer tillbaka när jag hittat inspiration och blogglust. puss så länge

RSS 2.0