Gymnasieval

Om ungefär en månad ska det vara klart med gymnasievalet, då ska det vara inskickat. Liksom om en månad ska man ha tagit ett beslut om ens livs framtid typ, och jag kan verkligen inte bestämma mig!
Jag går runt och tänker på det varje dag och börjar känna mig riktigt stressad, för det första vill man ju ta något man är intresserad av, sen så vill man ju ha det så bra och roligt som möjligt i tre år också, och en bra skola och klass, gärna att man har någon kompis som går i samma klass. Men programmen jag funderat på är väl
 
Hotell och Turism, på Pc. Tycker att det är väldigt kul med resor och grejer, och skulle kunna tänka mig att jobba på ett hotell, eller på ett turistställe utomlands. Sen så är det ju ett yrkesprogram och det skulle vara skönt att börja jobba direkt efter gymnasiumet, om jag sen kommer på att jag vill bli något annat, får jag väl fixa så jag kan börja läsa vidare, men först ska jag ut och resa!
 
Barn och Fritid, på Wargen. Känns som en bra utbildning och att man kan bli ganska mycket av det, också är ju det också ett yrkesprogram. Sen så när man får välja inriktning i tvåan så funderar jag kanske på Personlig tränare, fast jag vet iiinte.
 
Samhälle/någonting, på Wargen eller Jb. Hade ganska höga förväntningar på samhälle linjerna, för det verkar ju vara en bra linje när man inte vet vad man vill bli. Men sen blev jag väldigt osäker när vi var på gymnasiebesöken, eleverna såg ut att ha så himla tråkigt och det verkar vara mycket plugg. Sen så vet jag inte heller vilken inriktning isåfall, beteende/internationell osv. 
 
Svåraste valet någonsin..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback