yran 2012

bilden i mitten lånade jag från emelie!
Hade en otroligt rolig yra, både fredag och lördag var kanon, lördag var lite extra bra, fick äntligen se panda da panda, presidentalet, dansa till rebecca och fiona osv. det enda som inte var så kul, var att regnet öste ner. var helt dyngblöt och mina (vita) converse var nästan svarta när jag kom hem till min kusin i lördagsnatt, men det var det lätt värt! sov somsagt hos min kusin i lördags, och när jag vaknade upp på söndagen gick jag ner till stan i finvädret och mötte upp ida som jag inte träffat på typ tre veckor, så vi gick mest bara runt och kikade på allt en sista gång. känns så tråkigt att allt är över, stan är så tom..

Panda Da Panda

snart ses vi, som jag längtat!

true


Tagga storsjöyran

bloggningen har varit låg i några dagar, och det kommer den forsätta vara tills på söndag. det är ju nämligen yran nu och jag kommer inte hinna vara hemma så mycket. just nu sitter jag iallafall och taggar inför ikväll, ska snart göra lite middag till mig själv och sedan börja fixa mig. hoppas på en rolig kväll med roliga människor!
 

new stuff


blondiiiie

lite spontant sådär så exprimenterade vi alla tre med hårfärger igår, börjar ju bli en vana. nä, men nu var det faktiskt ett tag sen jag gjorde något med mitt hår, senast var väl i mars typ? iallafall så körde matilda färgning, och jag och molly slingor, måste faktiskt säga att jag är helt okej nöjd, lite smågult på vissa ställen, lite ojämnt osv men äh, allt går ju att fixa. det är iallafall ljusare och det gillar jag.
vi sov även där, och imorse vaknade vi upp runt 10, då molly skulle iväg någonstans med hennes syster, då somnade jag och matilda om, och vaknade nästa gång halv 1, då vi åt frukost, fixade oss och åkte in till stan där vi  gick runt och bara kikade på allt, badhusparken och allt som händer nu innan yran, äntligen har denna stad vaknat till liv! sen tog vi med oss mcdonalds mat och åt vid vattnet, efter sju någon åkte vi hem, nu blir det film!

kom hem när du vill, jag är vaken hela natten

har gått en sväng på stan idag och även ätit på krogstråket. nu ska jag cykla mot brunflo och möta molly, köpa hårfärg och sen hem till matilda. kommer bli naaajs
 

GRATTIS SNYGGING!

Idag fyller min snygga vän år, grattis grattis grattis! klockan ett åkte jag till henne och fikade och så, mysigt!
efter det åkte jag in till stan med mamma, vi åt på krogstråket och jag köpte lite nödvändiga saker.
nuuuu - ut i finvädret!
 
 

bubben

jag ska jag ska jag ska jag ska se jag ska jag ska se på dig i globen, så det så

urban outfitters

har velat ha en militärjacka länge, och när vi var på urban outtfitters i stockholm så hade jag så himla svårt att välja mellan grön eller camouflage, tillslut tog jag den gröna, men jag tycker nästan att camouflage är snyggare.
men aja, är supernöjd med jackan jag köpte och jag är helt säker på att den kommer få hänga med på många äventyr.

jag knycker närhet från dig då och då

 
imorse hade jag ställt klockan på 9 för att gå ut och gå en sväng, och sen åka in till stan. men när jag vaknade nio, så ställde jag alarm på 10 istället, och så fortsatte det ända till ett haha, fattar inte hur jag kan vara så himla trött? då kändes det ändå som att det var försent för att hitta på något, så jag gick ut och gick/joggade i fyrtio minuter, och det var så skönt så jag tror jag ska gå en runda till lite senare, men nu ska jag äta middag.

min dag

igår kväll cyklade jag till brunflo med min saknade theres, vi åt pizza på rett in, sedan vidare mot shell för att köpa en lite gotta, sen hem till henne, där vi bastade och hade det bra. idag vaknade vi runt ett, gick ut och solade ett tag, men det var inte sådär supervarmt så det blev inte så länge, runt sex bar det iväg mot brunflo igen, köpte mat på thai take away som vi tog med till johannes och åt. jag cyklade hem runt halv nio, och sen dess har jag bara suttit i sängen som jag kommer göra resten utav kvällen/natten, ska kolla på några avsnitt av pretty little liars, sen ska jag nog sova, är hur trött som helst.
 

They say life is a battlefield, I say bring it on

 
,s a
 

this is love

vaknde runt 11 av att solen lyste in, blev lycklig men dock var det tyvärr inte så speciellt varmt utetänkte nämligen ge mig ut på en promenad i skogen nu. mamma fyller även år idag så ikväll väntas det grillning med grannarna.

you wanna know whats beautiful? read the first word again


Hemma i östersund igen

Har haft en finfin vecka nere i stockholm stad med mina finisar, har varit så himla skönt att komma bort lite och det sved lite i hjärtat när tåget rullade in mot östersund igen, haha, vill verkligen tillbaka. Och för att vara vi hann vi faktiskt med hyffsat mycket, grönalund, globen, ätit en massa, cosmonova och ätit lite till, och några rundor på stan.
tåget gick halv åtta imorse, och vi klev upp 45 minuter innan, hehe.. Men vi hann, och vi var i östersund runt ett.  eftersom det inte blev inte många timmars sömn inatt så är jag huuur trött som helst, så jag ska lägga mig i sängen och kika på någon film, hörs sen!
 

Finally

har precis varit på apoteket och köpt halstabletter osv, nu åker jag in till stationen och cirka 17.10 går tåget, så jag har lite bråttom. får se om jag tar med mig datorn, men kameran är iallafall med, så bilder bjuds det på sen.
så vi hörs om en vecka då, hasta la vista! (vet inte vad det betyder egentligen, men det lät coolt, hehe)
 
 

Imorgon bär det av till stockholm

Med dessa 2 underbaringar, tänk att det var 3 månader sen vi bokade tågbiljetterna.
Nu sitter jag och taggar inför 8 dagar i stockholm, har precis packat väskan, fått min biljett via sms och allt känns gött. väl därnere ska vi gå på grönalund, äta en massa gott & bara njuta av livet. Blir nog kalasbra, trots att min förkylning fortfarande sitter kvar efter 3 veckor..

New

Hej  på er. Har försökt mig på en helt ny blogg, igen. eftersom den senaste inte blev så lyckad, men den här blir nog bättre! dock så är jag inte så förtjust i webblog grejset som jag var tvungen att ha eftersom vanliga blogg.se adressen var upptagen, om ni fattar? men jag vänjer mig nog,

RSS 2.0